• La reducere!
sigiliu metalic camion
  • sigiliu metalic camion

Sigiliu metalic container camion de inalta securitate

3,50 RON
Fara TVA

Sigiliu de siguranta metalic 40 cm sigiliu de metal de inalta securitate

Cantitate

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Sigiliile metalice cu autoblocare sunt des folosit pe camioane, camioane cisterna, cargo aeriene, containere, containere navale, trenuri, valve. Sigilarea cu sigiliul metalic cu autoblocare este esentiala pentru securizarea transportului de marfa (sigiliu camion, sigiliu tir, sigiliu semiremorca, sigiliu container, sigiliu vamal, sigiliu de inalta securitate tranport)

Exteriorul acestui sigiliu a fost produs cu un model de linii care protejeaza marcarea in timpul manevrarii dure cu acest sigiliu.

TOATE SIGILIILE LIVRATE SUNT INSERIATE CU SERIE UNICA. Sigiliile sunt marcate laser si inregitrate astfel incat in productie, orice serie, va fi fabricata o singura data.

Mecanismul de inchidere intr-un singur sens asigura o securizare usoara si rapida. Mecanismul cu rotita din interior asigura faptul ca poate fi folosit pe toate aplicatiile; un capat al cablului este permanent securizat in corpul sigiliului.

Toate sigiliile sunt marcate permanent cu laserul. Marcare cu laser ofera o securizare ridicata, deoarece nu poate fi stearsa sau inlocuita.

Culori standard: albastru

495 Produse